söndag 17 februari 2008

Prinsen (Mäster Samuelsgatan 4, 08-6111331)

Bra middag på Prinsen. Löjrom, Heiniken, Biffstek med karamelliserad lök (och pressgurka) slutligen ostbricka. Till detta en Merlot. Allt för under tusen spänn per person inklusive drix och garderob.

Möjligen satt vi vid restaurangens sämsta bord, längst ner i hörnet. Till en början var vår kypare en smula för upptagen för att kännas stabil. Det löste sig vartefter källaren tömdes. Verkar inte finnas en andra sittning där nere.

Konstig tallrik för löjrom gjorde det svårt att bibehålla sitt medlemskap i the Clean Plates Club, men det gick. Detta är förmodligen en del i den förändring som Prinsen nu verkar genomgå. Förut serverades löjrom och tillbehör i snapsglas.. ganska opraktiskt det också iofs. Förut bjöds man även en liten trevlig prinskorv med senap som aperitif, i går var det svårfångad potatissoppa till brödet.

Tro nu inte att jag är någon bakåtsträvare. De nya menyerna känns riktigt trevliga. Återvänder gärna till Prinsen.

1 kommentar:

Anonym sa...

Skum kill som serverar där nere i källaren. Är ointresserad av sina gäster men gillar att snacka badrumsrenovering...Odd