tisdag 23 september 2008

Paus (Rörstrandsgatan 18, 08–344405)

Låt mig börja med det som var okej: Servisen - trevliga, välmenande.

Det var verkligen länge sedan jag åt någonting så dåligt ute (Vapiano inräknat).

Förrätt: Lax med rökt gräddfil - Å titta på oss, vi är kreativa här, va spännande och nytt! Ungefär som att servera rårörd potatis med stekta lingon.

Varmrätt: Steak frite. Den segaste Steak fritten jag någonsin ätit. I hela mitt liv. Gick knappt att skära. Jag fick skicka efter en av kockarnas knivar, det visade sig dock att det inte hjälpte, det var som att skära i sten, kniven förlorade sin skärpa direkt. Jag försökte ta en annan steak frite och försökte karva upp den första med, fast det fick jag inte, då det fanns risk för att stället skulle fatta eld, eftersom det slog gnistor när jag slog dem mot varandra.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Rökt gräddfil?? Tycker det låter jätteannorlunda! Aldrig hört talas om! :-D /M

Anonym sa...

Ägaren kunde inte fatta varför köket envisades med att göra egen vaniljglass när den går att köpa skitbilligt på Lidl. Ägaren kunde inte fatta varför köket envisades med att köpa så dyrt kött. Köket sa upp sig. Ägaren ställde en släkting i köket. Och, ja, som sagt....